Bekende ondergoed designers

Het aanbod van de ondergoed producten bestaat uit een groot aantal merken. Om voor u de keuze te vereenvoudigen worden hier onder verschillende merken besproken. Zo kunt u een eerste indruk krijgen van deze merken, wat uw keuze zal vergemakkelijk.

Hom

Wilt u gaan voor een sportieve en zakelijke look gaan voor het ondergoed merk Hom. De onderbroeken van dit merken hebben een ideale pasvormen en de ondersteuning die u geboden wordt is perfect.

Andrew Christian

Andrew Christian is een ondergoed merk dat zich alleen richt op de mannen onder ons. De markt waar dit merk zich op richt ligt in het hogere segment. Naast de normale modelletjes van de boxers, string en slips biedt dit merk ook een ondergoed met een push up effect.

Calvin Klein

Calvin Klein is een merk dat eenvoud en klasse uitstraalt. De producten die op de markt gebrachten worden beschikken over een hoogwaardige kwaliteit. Het merk biedt een diverse kledingstukken aan, waaronder ook ondergoed.

Bjorn Borg

Het internationale bekende merk is de laatste jaar een populair onder mode merk geworden. Bjorn Borg kenmerkt zich door de brede band aan de bovenkant van de boxershort en slips. Wanneer u ondergoed dan boven u broek uit komt kan iedereen zien dat u Bjorn Borg draagt.

Armani

Armani is een wereldwijd bekend merk wat vele producten aanbied op de markt. In het aanbod van Armani bevindt zich onder meer sieraden, parfum en ook ondergoed. De onder mode artikelen die worden aan geboden door Armani zijn van hoge kwaliteit en beschikken over een mooi design.

 

© 2023 JH-Underwear.nl | Links | Privacy & Disclaimer